Известие

Collapse
No announcement yet.

33 На Италфест !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде само да няма мрънкане. Алфа Ромео е спортна марка, или поне беше. А кажете, колко от вас дойдоха на спортно събитие, свързано с марката? На 31-ви май, на Трак Дей-а бяхме само 2 бр. 33-ки и един Спринт. И после олеле, нямало мероприятия. А Калояново е почти в географския център на БГ. Удобен е за всички.

Моето мнение е, че мястото на 33-ките е на пистата, не са коли за показване и гледане само.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Мисля,че тук става дума за най-голямото годишно мероприятие на марката за което до сега няма никаква информация.
      А къде е имало някакво друго мероприятие,кой отишъл и кой не е съвсем друга работа.Аз на 31 май на Калояново не отидох,защото бях в ремонт.А и да бях отишъл,не бих си тормозил колата по пистата.ЗЗ-ката ми ежедневна кола и нямам толкова свободно време постоянно да клеча под нея или над нея.

Comment

спринта също е ежедневка но не ми попречи да се пусна на пистата вярно че я пожалих и останах последен но важното е тръпката колата е на 30 години а аз на 55

Comment

Винаги има начин,време и място да си начешеш крастата по пътищата на България,стига да знаеш как.Ако ще си жаля колата на пистата по-добре изобщо да не се пускам.

Comment

то понеже всички тарикати си чешат крастата по пътищата страдат други а под жалене не означава че съм я бутал може би някога ще разбереш значението на тази дума

Comment

Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
              спринта също е ежедневка но не ми попречи да се пусна на пистата вярно че я пожалих и останах последен но важното е тръпката колата е на 30 години а аз на 55
              gotbas, евалла! Така трябва, тръпката , кефа и адреналина са важни! И надписа на задния ти джам е убиец! Адмирации!
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

благодаря приятелю

Comment

"то понеже всички тарикати си чешат крастата по пътищата страдат други а под жалене не означава че съм я бутал може би някога ще разбереш значението на тази дума"

Да,де..тъй,тъй...пропусна думите начин,време и място и се хващаш за думата пътища.Въобще нямах предвид "джигитлъка" ,но явно така ги разбираш нещата.В крайна сметка всеки си кара колата както си иска,пък който няма писта наблизо,ще си чеше крастата един в годината.
                  Айде със здраве,че не ми се спори за глупости! Само попитах защо още няма място за феста и вие го обърнахте философия!

Comment

пак се хващам за думите всеки си кара колата както иска то правилника за движение е четиво за наивници а колкото за другото научи се да задаваш правилно въпроси и ще получаваш отговори

Comment

Преди да се хващаш за отделните думички конкретизирай кой въпрос беше неправилен?????

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:31 ----------

Друг път преди да издаваш присъди кой какъв е се научи да разбираш смисъла на написаното!

Comment

не зная къде видя присъда не съм давал и определение кой какъв е но като чета написаното от теб споделих това което всеки може да прочете не мисли че се заяждам но това е моето виждане на нещата

Comment

След като ме нарече индиректно "тарикат",защото написах думата "пътища",как да го тълкувам? А на обвиненията за неправилните въпроси не искам и да се спирам,защото има понятия като конкретика! А ти не си конкретен,само приказки които нямат нищо общо с написаното от мен.Ами хайде прегледай коментарите отначало!
                          Извинявай,братче,ама това твоето си е живо заяждане!

Comment

прочетох ги но и в твоите писания не виждам конкретен смисъл а за тариката помисли някои хора се мислят за такива но не са предлагам да спрем до тук за да няма обидени чао до итала

Comment

Това,че не виждаш смисъл в писанията ми не е мой проблем,а твой.Не съм те карал да отговаряш на мнението ми,което споделих.
                              Що се отнася до тарикатите,аз нямам нищо общо с тях.Изкарвам си хляба с шофьорлък и не бих си рискувал книжката,разбирай хляба, с идиотизми.

Comment

Ба тоя форум как живна, а аз пак не разбрах каде ще е феста.

Comment

Working...
                                X